Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο καπέλο από χαρτοπολτό

χριστουγεννιάτικο καπέλο για την εξώπορτα, τον τοίχο ή ακόμα για δωράκι.
Χριστουγεννιάτικο καπέλο


Φτιαγμένο με απλά υλικά, χαρτί ταχυδρομείου, ακρυλικές μπογιές και χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες.
Το καλούπι μας ήταν το καλοκαιρινό καπέλο της θάλασσας.


Μπούστο από γυψόγαζα


Βάζο σε σχήμα μπούστο απο γυψόγαζα

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Decoupage με το Σύλλογο Γυναικών Κρυονερίου !

Σεμινάρια στο Σύλλογο Γυναικών Κρυονερίου
Ευχαριστώ την κυρία Καίτη Πατούνα για την πρόσκληση στο σύλλογο Κρυονερίου για το μάθημα ντεκουπάζ ,οι μαθήτριές μου 5 χαρούμενες κυρίες διάθεση να μάθουν ένα καινούργιο στυλ ντεκουπάζ με έμφαση στην ζωγραφική απόδοση των χρωμάτων και την απλοποίηση της μεθόδου χωρίς να χάνει τίποτα στο οπτικό αποτέλεσμα.

Φωτεινή αίθουσα + υπέροχα χαμόγελα = στιγμές δημιουργίας!
 Λίγο τρόμαξα τις μαθήτριες μου όταν ανέφερα ότι σήμερα θα μάθουμε την ενοποίηση του σχεδίου της χαρτοπετσέτας χρησιμοποιώντας τα χρώματα που υπάρχουν στο φόντο της, σε ζωγραφική απόδοση αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν η χαρά της επιτυχίας και το πόσο εύκολο ήταν!


decoupage σε βαζάκι
 Ήταν ένα πολύ όμορφο μάθημα και χάρηκα πολύ που μπόρεσα να μοιραστώ το πόσο απλό είναι να χρησιμοποιήσεις τα χρώματα για φόντο, και όχι μόνο τις φωτοσκιάσεις


... η χαρά της δημιουργίας!
 ... Μονό που χαρήκαν τόσο πολύ που στο τέλος ίσα ίσα πρόλαβα να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες μιας και έφυγαν γρήγορα γρήγορα να δείξουν τα αποτελέσματα στους φίλους τους.

Decoupage σε μπουκάλι
 Σημείωση: όλα τα υλικά είναι από χρωματοπωλείο με ελάχιστο κόστος!  


Όμορφα χαρούμενα βαζάκια με έντονα χρώματα τέλεια εκμετάλλευση των χρωμάτων της χαρτοπετσέτας και δεν φοβόμαστε ποια τι θα κάνουμε με την λευκή επιφάνεια που μένει έξω από το σχέδιο όλα ενοποιούνται
Βαζάκι με decoupage και ζωγραφική
παρόλο που οι δύο κυρίες διάλεξαν την ίδια χαρτοπετσέτα η επιλογή των χρωμάτων στο φόντο είναι λίγο διαφορετική .... ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα και στις δυο εκδοχές . 


Η μία κυρία ήταν η πρώτη φορά που έφτιαχνε κάτι τέτοιο μπορεί κάνεις να διακρίνει ποια από τις δύο είναι?

Ζωγραφική και Decoupage σε πίνακα


Σύλλογος Γυναικών Πύλης
Ευχαριστώ πολύ τoν Σύλλογο Γυναικών Πύλης για την εμπιστοσύνη του ώστε να ζωγραφίσω τον πίνακα τους, με οδηγό την φωτογραφία του συλλόγου και την δική μου αισθητική άποψη. Ντεκουπάζ πάνω σε πίνακα.